Програм обуке у Јапану

Програм обуке Vulcanus in Japan нуди могућност обуке у области индустрије у  компанијама у Јапану за студенте инжењерских наука. 

Овај програм почиње у септембру и завршава се у августу следеће године.
 
Програмом је обухваћен једнонедељни семинар о Јапану, четворомесечни интензивни курс јапанског језика и осмомесечно стажирање у компанији у Јапану.
 
Овај програм финансирају Јапански центар за индустријску сарадњу и јапанска компанија – домаћин. Студентима се додељује стипендија на конто трошкова пута и трошкова живота у Јапану. Курс језика и семинар су бесплатни, смештај је обезбеђен током трајања програма. 
 
За програм се могу пријавити студенти инжењерства или других наука, као што су: компјутерске науке, научно инжењерство, машинство, хемијско инжењерство, електроника, биотехнологија, електротехника, физика, телекомуникације, нуклеарно инжењерство, грађевинарство, метални материјали, производни системи, глобални навигациони сателитски систем итд.
 
Неопходно је да су студенти у тренутку пријављивања за програм на студијама између четврте године и претпоследње године докторских студија. 
 
Рок за пријаву: 10. фебруар 2021. године.
 
Више информација о овом програму и начину пријаве можете наћи овде