Презентација стипендија универзитета Politecnico di Milano

Презентација стипендија и мастер прогама универзитета Politecnico di Milano одржаће се у четвртак 15. јануара у 18.30 h у галерији Озон (Андрићев венац 12) у Београду.

Презентацију ће водити госпођа Chiara Mambretti, која ће заинтересованим студентима приближити процедуру пријављивања на конкурс за упис и доделу стипендија на овом универзитету. Биће речи о студентском животу у Милану као и о могућностима запослења након завршених студија.
 
Други позив за пријављивање студената за упис на први семестар мастер студија академске 2015/16. године биће отворен у периоду од 7. јануара до 12. марта 2015. године. Студентима ће бити доступне PLATINIUM (13.300 €), GOLD (8.300 €) и SILVER (3.300 €) стипендије као и ASP стипендије за студенте са високим просеком постигнутим у досадашњем школовању.
 
Иван Мангов је представник универзитета Politecnico di Milano за Србију, Црну Гору и БиХ. За додатне информације о стипендијама и помоћ приликом конкурисања, као и обавезну регистрацију кандидата, пишите на адресу:  ivan.mangov@gmail.com