Конкурс за Кока-кола програм летње праксе

Компанија Coca-Cola HBC Србија позива студенте треће и четврте године, апсолвенте, дипломце, полазнике мастер студија, као и све оне који су у претходне две године дипломирали, да се пријаве на шести Coke summership програм летње праксе

Сви заинтересовани студенти који желе да повећају своје шансе за успешан почетак пословне каријере, стекну додатна знања и проведу узбудљиво лето радећи са запосленима у компанији, могу се пријавити у периоду од 12. марта до 09. априла 2018. године путем САЈТА 

Програм праксе студентима пружа прилику да стекну прва радна искуства, као и да кроз рад са менторима, едукацију, тренинге и упознавање функционисања великог пословног система успешно започну пословну каријеру и унапреде теоријски стечена знања са својих факултета. У Coke summership програму до сада је учествовало близу 150 полазника, а више од 50 стипендиста добило је запослење у компанији.

Студенти ће током шестонедељног програма имати прилику да усаврше своје лидерске способности, пословну комуникацију и ефикасно управљање временом, вештине у управљању пројектима, као и вештине презентовања. На недељном нивоу, полазници ће имати прилику да стичу искуство кроз четири дана рада на конкретном пројекту са ментором, а имаће и један дан интерактивних предавања у којима су предавачи топ менаџери компаније, али и стручњаци из пословних организација са којима компанија сарађује.   

Студенти који заврше програм добиће потврду о завршеној пракси, и улазе у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola HBC Србија.