YOUTH SPEAK FORUM у Крагујевцу
Студентска организација AIESEC локална канцеларија Крагујевац позива све заинтересоване да посете Youth Speak Forum који се одржава 09. новембра 2016. године у Хотелу Крагујевац, са почетком у 11 часова
 
Циљ пројекта је да инспирише и охрабри младе да искажу своје мишљење и буду ти који ће направити позитивну промену у друштву.
 
Конференцију чине предавања и радионице које су интерактивног карактера тако да ће учесници бити у могућности да разговарају са представницима водећих компанија и науче нешто ново.
 
Заинтересовани кандидати на конференцији ће имати прилику да чују нешто више на тему неформалног образовања и предузетништва. На пројекту ће учествовати компаније са Erste Bank, Delhaize Serbia и CRH.
 
Број места је ограничен, а пријаву за овај догађај можете попунити овде.

Youth Speak Forum је корпоративни пројекат који се одржава у четири града у Србији – Београду, Крагујевцу, Нишу и Новом Саду, и организује га међународна студентска организација AIESEC. Циљ пројекта је да окупи представнике корпоративног и јавног сектора и студенте око тема неформално образовање и предузетништво, како би пронашла решење за пасивност младих људи у Србији.