Студентска организација AIESEC и ове године, по пети  пут у Крагујевцу, организује Youth Speak Forum конференцију посвећену развоју младих.

Конференција ће се одржати 12. новембра у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, а почетак програма је заказан за 11.30 часова.
 
Youth Speak Forum представља простор где млади који преузимају активну улогу у нашем друштву заједно са представницима корпоративног и јавног сектора раде на главним критичним тачкама решавања горућих проблема у Србији, истовремено утичући на Циљеве Одрживог Развоја, постављене од стране Уједињених нација.
 
Говорник на овогодишњој конференцији ће бити Бранко Крсмановић, правник и менаџер у култури, оснивач удружења "Млади амбасадори", који ће  присутнима представити свој развојни пут и искуства до којих је дошао, а компаније CRH и Mind Group ће одржати радионице за присутне, 
 
За учешће на конференцији можете се пријавити путем следећег линка
 
Више информација о конференцији можете наћи овде.
 
 
AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.