Вебинари на онлајн Сајму запошљавања и образовања “Виртуални дани каријера и знања 2015 ”

Током 6. Регионалног онлине сајма запошљавања и образовања “Виртуални дани каријера и знања 2015” који траје до 28. октобра 2015. године биће одржани и вебинари чији су организатори компаније и едукативне установе које излажу на сајму.

У оквиру вебинара ће стручњаци из тих компанија, као и реномирани стручњаци делити своја знања из области едукације и пословања путем интернета, која посетиоцима сајма могу бити изузетно корисна приликом грађења сопствене каријере. Распоред вебинара можете погледати и у програму сајма.

Петак 23. октобар 2015. - посетиоци ће од 11 сати моћи да прате вебинар „Хоби као посао“ чији је организатор сајт Kursevi.com. Четири девојке из Зрењанина ће испричати како су дошле на идеју да покрену производњу лептир машни и за мање од годину дана остваре фантастичан успех. Предавачи су Татјана Веребеш и Александра Бекоња.
 
Понедељак 26. октобар 2015. - два вебинара о значају дигиталних платформи
  • Од 11 часова Мартина Анђелковић - Top freelance online community манагер у Србији ће говорити о значају друштвених мрежа приликом тражења посла. Мартина ће објаснити како треба да изгледа LinkedIn профил како би се привукла пажња послодаваца, али и како се преко Facebook-а могу претраживати конкурси за посао.
  • Од 12:00 до 12:45 часова, Концерн Бамби доо, ће одржати вебинар на коме ће Санела Динић – бренд менаџер причати о креирању брендова, односно о важности коришћења предности дигиталних платформи у комуникацији према потрошачима, и нужности развоја тих канала и у будућности.

Уторак 27. октобар 2015. - вебинар о значају доброг садржаја на Интернету

У уторак од 11 часова, Иван Билди, оснивач агенције Маркетинг Онлине и предавач из области интернет маркетинга ће одржати вебинар под називом “ Значај креирања аудио и видео садржаја на Интернету”. У условима у којима смо константно зависни од Интернета у свим сферама живота, све је већа потреба за креирањем квалитетног садржаја који ће допрети до публике. Иван ће током wебинара објаснити који су то облици креирања садржаја доступни свакоме, шта је квалитетан садржај и како га је најбоље пласирати.
 
Среда 28. октобар 2015.
 
  • Од 10:30 до 11:15 часова - директор производње компаније Бамби Концерн д.о.о, Драган Живановић  говориће о производним процесима и континуираним побољшањима која  су кључна за конкурентност производа на тржишту.
  • од 14.00 до 15:00.часова -Yuliya Rak, Training & Development Manager компаније JTI  ће одржати вебинар на тему “Your brain development and your career: how they are linked” .

Извор: najstudent