Саветовање за студије у Америци

Саветници Међународног академског центра – EducationUSA Srbija, званичне организације за информисање о студирању у Сједињеним Америчким Државама, одржаће током марта у просторијама Америчког кутка широм земље саветовање о студирању у Америци. Посета укључује презентације и разговоре са студентима, као и са средњошколцима и њиховим родитељима, о студирању и избору студија, финансирању и упису колеџа и универзитета. 

Амерички кутак у Крагујевцу позива све заинтересоване да присуствују гостовању Међународног академског центра,  који ће одржати саветовање по следећем распореду:
 
01. марта 2023. од 18 до 19.30 h - Саветовање за основне студије 
Program Future perfect отворен је за средњошколце и њихове родитеље и фокусира се на све делове претраге, избора и пријава за упис колеџа и универзитета у Сједињеним Америчким Државама.
 
02. марта 2023. од 18 до 19.30 h - Саветовање за постдипломске студије
Program Future professional помаже студентима и професионалцима да пронађу и изаберу одговарајући програм мастер и докторских студија у Сједињеним Америчким Државама. 
 
Пријаве је могуће поднети путем овог линка

Међународни академски центар је део мреже образовних центара Едуцатион УСА и представља званично место за информације о образовању у САД. Осим саветовања, Центар нуди припреме, тестирања и друге образовне активности.
 
За више информација о Центру посетите њихову званичну интернет презентацију.