Радионице пословног енглеског језика за студенте техничких факултета

Факултет техничких наука Универзитета у Новом Саду и Америчка амбасада у Београду организују серију бесплатних онлајн радионица за студенте завршних година техничких дисциплина у оквиру пројекта Енглески језик струке – Припрема за пословну комуникацију

Програм се састоји из два дела. Током прве две недеље (22. новембар – 2. децембар 2021.) студенти ће похађати осам онлајн радионица (сваке недеље по четири двочасовне радионице у касним послеподневним терминима). Студенти који активно учествују у најмање 6 радионица у првом делу, биће укључени у други део програма који чине недеља консултација са водитељкама програма и завршна недеља током које ће студенти имати онлајн интервјуе. Најуспешнији студенти ће добити сертификате о завршеном програму. 
           
Све радионице се баве развојем вештина неопходних у радном окружењу, приликом тражења посла и приликом обављања свакодневних пословних активности на енглеском језику. Циљ програма је да допринесе лакшем запошљавању студената и унапређењу самопоуздања при комуникацији на енглеском језику тако што ће се радити на припремању за интервју са послодавцем, за држање презентација, за учествовање на пословним састанцима и конференцијским позивима са међународним тимовима, итд.
 
Прилику да похађа програм имаће до 60 студената техничких дисциплина на завршним годинама студија са свих универзитета у Србији. Неопходно је да кандидати имају најмање Б2 ниво знања енглеског језика. 
 
Програм ће водити проф. др Весна Богдановић, ванредни професор и доцент др Драгана Гак, које предају курсеве енглеског језика струке на Факултету техничких наука Универзитета у Новом Саду.
 
Све радионице ће се одржавати на енглеском језику преко онлајн платформе Zoom, а сви материјали ће бити доступни на платформи Canvas. 
 
Све радионице су бесплатне.
 
Кандидати заинтересовани за учешће у програму треба да попуне пријаву на следећем линку најкасније до 22. октобра. Одабрани кандидати ће бити обавештени до 11. новембра.   
 
За сва додатна питања, можете се обратити путем имејла esp.bridgetoworkplace@gmail.com