Такмичењe за најбољу студентску идеју - информативни дани

Драги студенти Универзитета у Крагујевцу,

у жељи да вас ближе упознамо са овогодишњим Такмичењем за најбољу студентску идеју, које се реализује у оквиру Еразмус плус пројекта ИФ4ТМ (Институционални оквир за развој треће мисије на универзитетима у Србији), биће организована два информативна дана на којима ћете имати прилику да се информишете и добијете одговоре на сва питања у вези са такмичењем.

Уколико желите да присуствујете, позивамо вас да се пријавите на информативне дане који ће бити одржани:

  • 07.03.2018. у 12 часова на Факултету инжењерских наука у Малом амфитеатру објекта А и
  • 09.03.2018. у 12 часова на Економском факултету у сали Е1 у приземљу

Информативни дани су прилика да одговоримо на ваша питања, да вам детаљно објаснимо на који начин можете да се пријавите, који су услови такмичења, како да користите Inno student платформу, какав је календар распореда такмичења, какве вас обуке очекују, које награде можете добити и још много тога. Дискутоваћемо са вама и решити све ваше дилеме у вези са учествовањем на такмичењу. Информативним данима присуствоваће и победници претходних такмичења.

Молимо вас да ваше учешће потврдите попуњавањем online пријаве коју можете пронаћи на овом линку.Приликом попуњавања пријаве можете одабрати оба термина.

За више информација о информативним данима као и о такмичењу можете нас контактирати путем електронске поште на bsokg@kg.ac.rs

Више о такмичењу можете сазнати овде.