Радионица „Емоционална писменост”

Центар за развој каријере и саветовање студената, у сарадњи са Balance Consulting Крагујевац организује радионицу „Емоционална писменост“ намењену студентима свих нивиоа студија. Радионица ће бити одржана у уторак 16. октобра 2018. године од 11 до 13 часова.

Емоционална писменост подразумева разумевање сопствених осећања и онога што их узрокује, као и управљање својим емоцијама. Општи циљ учења емоционалне писмености јесте повећати личну моћ, односно научити да емоције раде за нас, а не против нас и повећати сарадњу са другим људима, без манипулације и психолошких игри.

Емоционална  интелигенција је скуп емоционалних вештина које нам помажу да одаберемо исправан начин владања својим емоцијама. То значи управљати својим емоцијама, односно знати како, када и где изражавати своје емоције и знати како оне утичу на друге.

Теме којима ће се бавити радионица „Емоционална писменост“ су следеће: 

  • упознај себе и друге
  • препознај емоције код себе и других
  • уверења која покрећу
  • разумевање других
  • флексибилност и мотивација

Водитељ радионице: Јелена Марушић, дипломирани психолог и тренер асертивне комуникације и емоционалне писмености - Balance Consulting Крагујевац.

Напомена:
Радионица је бесплатна за студенте Универзитета у Крагујевцу али је због ограниченог броја места неопходно попунити пријавни формулар који се налази на следећем ЛИНКУ