ПРЕЗЕНТАЦИЈА СТИПЕНДИЈА ФРАНЦУСКЕ ВЛАДЕ

 Стипендије за студије у Француској које додељује Француски институт

 
Драги студенти и дипломци,
 
Уколико сте заинтересовани и желите да чујете више информација о  могућностима за усавршавање и даље школовање на факултетима у Француској, Центар за развој каријере и саветовање студената Вас позива на презентацију стипендија француске Владе која ће се одржати у среду, 05. марта 2014. са почетком у 12:00 часова у Центру.
 
Овај програм обухвата стипендије за мастер 2 студије и докторске студије у коменторству. Презентацију ће одржати представници Француског института који администрира овај Програм.
 
Програм стипендија: 
 
Стипендија покрива трошкове школарине (у износу до 1000 €, осим у изузетним случајевима…),  живота у Француској, као и социјалног осигурања. Студенти који буду изабрани имаће статус „стипендисте Француске Владе”.
Мастер 2, стипендија у трајању од 10 месеци
Докторат, стипендија омогућава да се наизменично борави у Србији и у Француској у периоду од 3 узастопне године, с тим што би студент требало годишње да проведе у Француској 6 месеци, то јест 18 месеци укупно, у складу са уговором о коменторству између универзитета у Србији и одабраног Универзитета у Француској.
 
Oчекујемо Вас и добродошли :)
Ваш ЦзРк