Презентација Global Talent програма стручних пракси

Заинтересовани сте за плаћену праксу у иностранству? Занимају вас области маркетинга, ИТ-а и едукације? Желите да се информишете о могућностима за праксу? 

Пријавите се за презентацију Global Talent програма стручних пракси и искористите прилику да од представника студентске организације AIESEC и колега који су се недавно вратили са ове праксе, из прве руке, чујте све детаље о овом програму!
 
Презентација Global Talent програма стручних пракси одржаће се у четвртак, 25. фебруара 2016. године у Канцеларији за младе у Крагујевцу. Почетак презентације је у 20:00 часова.
 
Број места на презентацији је ограничен. Кандидати заинтересовани за учешће на презентацији морају се регистровати путем линка који можете наћи овде
 
Global Талент је програм стручних пракси који ти пружа могућност да примениш теоријска знања стечена у току студија на међународном тржишту, добијајући  релевантно стручно искуство у интернационалном окружењу које ће те касније диференцирати на тржишту рада. На Global Talent пракси добијаш прилику да усавршиш страни језик, прикупиш трикове за рад у иностранству и искусиш самосталан живот у другој средини и култури.
 
AIESEC је глобална мрежа студената, која постоји у преко 120 земаља света и представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. Више о самој организацији можете сазнати на www.aiesec.org.rs.