Презентација Еразмус Мундус стипендија
за мастер и докторске студије на универзитетима у иностранству и нових програма размене студената

Драги студенти и дипломци Универзитета у Крагујевцу,

Центар за развој каријере и саветовање студената Вас позива на презентацију програма мобилности студената и дипломаца.

У понедељак, 24. 11. 2014. године, од 12h  Темпус фондација - Еразмус + канцеларија у Србији ће одржати информативно-промотивни скуп о Еразмус Мундус стипендијама на Универзитету у Крагујевцу.

Презентација ће се одржати у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу (Ректорат, 2. спрат - зграда између Правног и Економског факултета) са почетком у 12 часова.

Стипендије су намењене студентима из Србије за упис на мастер и докторске студије (Еразмус Мундус акција 1), као и за програме размене за студенте na свим нивоима студија (један или два семестра) на високошколским установама у земљама ЕУ (Еразмус Мундус акција 2 – Мреже размене).

Понуђени програми подразумевају пуне стипендије за све дипломце нашег Универзитета који су заинтересовани за даље усавршавање  на нивоу мастер и докторских студија, као и за студенте основних, мастер или докторских студија на Универзитету у Крагујевцу који се интересују за размену на универзитетима у иностранству у трајању од једног или два семестра.

Академска мобилност је важна, зато одвојите мало времена и придружите нам се на  презентацији у понедељак, 24. новембра 2014.

ЦзРК,  од 12 часова  

Због ограниченог броја места, молимо вас да се пријавите за учешће на презентацији путем овог линка.