Предавање “Пут младог предузетника”

Одакле долазе идеје за покретање бизниса и како то изгледа “Пут младог предузетника”?

Како изгледа развојни пут једног младог предузетника? Како ваш факултет може да вас подржи ако одлучите да покренете сопствени бизнис? Какво је стање омладинског предузетништва у Србији? Одговоре на ова питања добићете 20. новембра 2017. на предавању “Пут младог предузетника” које ће се одржати у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу са почетком у 13 часова. 

Организатори догађаја су Удружење Привредни форум који ове зиме реализује пројекат “Пут младог предузетника”, финансиран од стране Министарства омладине и спорта и Еразмус+ пројекат ИФ4ТМ (Институционални оквир за развој треће мисије универзитета у Србији) којим координира Универзитет у Крагујевцу, а који финансира Европска комисија. Поред ових информативно-едукативних предавања у свим универзитетским градовима Србије, Привредни форум организује и Сајам омладинског предузетништва, који ће се од 13-15. децембра ове године одржати у хотелу Зира.

На самом предавању имаћете прилику да чујете искуства из рада са преко 5000 младих људи који желе да започну свој бизнис од стране представника Привредног форума младих, али и лична искуства младих предузетника о томе како је изгледао њихов развојни пут.

Предавања ће бити интерактивна, што значи да ће учесници имати прилику да добију одговоре на сва питања која пре нису имали коме да поставе.

Отворена су за све младе људе који желе да раде на себи, науче нешто ново и који виде себе као будућег младог предузетника спремног да се суочи са свим потенцијалним препрекама на путу који га чека.

Пријаве за предавање су обавезне, а своју пријаву можете попунити на следећем ЛИНКУ 

За све додатне информације пратите друштвене мреже Привредног форума младих , контактирајте организацију на pr@pfm.rs или контакт особу Универзитета у Крагујевцу на bsokg@kg.ac.rs (Јелена Јевтовић). 

Документа: