Предавање - Буди и ти менаџер за пројекте

Град Крагујевац и Канцеларија за младе у сарадњи са Центром за развој каријере Универзитета у Крагујевцу и Business Innovation Programs, а уз подршку Lioneight компаније, организују предавање Буди и ти Project Manager Циљ предавања је да се младима приближе могућности једног од најтраженијих занимања тренутно, могућности зараде и слично. Млади ће имати прилику да од експерата у овој области, запослених у компанији Lioneight, чују њихова искуства, каријерни пут, али и какве све могућности имају у овој области. 

Предавање ће бити одржано у понедељак, 30. маја 2022. године, са почетком у 11 часова, у Великој сали Скупштине града Крагујевца.

Молимо вас да своје присуство потврдите најкасније до четвртка, 26. маја, до 10 часова, путем овог линка.

--------------------------------------------------------------

Више о предавачима:

* Ника Мрдаљ се бави вођењем пројеката у ИТ индустрији већ две године. Ника је сертификовани  Product Owner. Мастер студије је завршила у Чешкој, а на завршној години заинтересовала се за вођење пројеката у ИТ индустрији. Дубоко верује да је непрекидно учење оно чему сви треба да тежимо, интересују је Lean & Agilni алати, а у слободно време је и  Escape Room ентузијаста.
* Драгица Ристовић је завршила Природно-математички факултет. На четвртој години студија је почела да се интересује за програмске језике, а тренутно је на позицији Project Manager Medior-a. После 5 година рада у ИТ индустрији и низа специјализација и сертификованих обука, Драгица и даље разматра како да што боље унапреди своје вештине и способности.