У просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу 18. јануара 2017. године одржана је презентација стипендија Владе Француске.

Представници Националне агенције за промоцију француског високог образовања у иностранству (Campus France) и Француског института у Србији су, у оквиру промотивне кампање за доделу стипендија француске Владе за 2017/18. годину, посетили Крагујевац и у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената одржали презентацију стипендија Владе Француске и представили могућности за студије на високошколским институцијама у Француској.
 
Заинтересованим студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу представљене су могућности за мастер 2 и докторске студије у коменторству уз стипендије које ова владе додељује, као и најзначајније информације везане за пријаву за стипендију, избор одговарајућег студијског програма, језичке компетенција и многа друга питања.
 
Рок за пријаву за ове стипендије за академску 2017/18. годину је 17. март 2017. године.
 
 
За сва додатна питања можете се обратити Сандри Елезовић и Весни Адамовић путем имејла: sandra.elezovic@institutfrancais.rs, vesna.adamovic@institutfrancais.rs.