Идејом до бизниса

Неформална група Предузетници у сарадњи са Центром за предузетништво и MIA Consulting-ом организују бесплатну радионицу на тему Идејом до бизниса за све младе. На радионици ће заинтересовани моћи да се информишу како да започну сопствени бизнис. Током датог програма млади ће имати прилику да унапреде своје вештине анализе послове идеје, креирања иновативних решења и услуга које ће људи куповати. Након радионице учесници ће имати знања која су им потребна приликом покретања сопственог посла, добиће корисне алате потребне у процесу развоја својих идеја и производа.

Место: KG CODE, ТЦ Шумадија, II спрат, Милоја Павловића 9

Време: 4. децембар, од 10 до 15 часова (са паузама)

Обавезна пријава на следећем линку због ограниченог места учесника:

Пријавни формулар за радионицу

Циљна група

Уколико си млада особа која је завршна година средње школе, завршна година факултета, можда тренутно незапослена особа која жели да се информише како може да постане предузетник, онда је ово право место за тебе.

Предавачи:

Милица Јовановић – власница MIA Consulting

Лазар Ђоковић - каријерни саветник

 

Шта можете сазнати / развити током радионице:

-           Који су елементи бизниса

-           Које субвенције можете да користите за покретање бизниса

-           Како да створите производе / услугу које људи желе

 

Конкурс Шта нам тешко у оквиру Националног волонтирања младих Млади су закон 2021 реализују Млади истраживачи Србије у партнерству са Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца, CeGraD-ом из Обреновца, TIM 42 из Лесковца GM Optimist из Горњег Милановца, а финансира се од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.