Априлске радионице: Вештине комуникације и презентовања

Како што боље искористити “својих 5 минута” и представити себе, пословну идеју, пројекат? Како пренети информацију другима и задржати пажњу публике? Шта је то јавни наступ и како се припремити за њега? Шта је то лични PR? Ово су питања на која ће вам одговорити радионица 

Вештине комуникације и презентовања

која ће бити одржана 

              у уторак 24. априла 2018. године од 12.00 до 14.00 часова 

                      у Центру за развој каријере и саветовање студената
         (Ректорат, 2. спрат - зграда између Правног и Економског факултета)
 

Јавни наступ није само наступ пред публиком. Разговор са послодавцем, полагање испита, одбрана завршног рада или презентација пред колегама јесу ситуације у којима наша  комуникација (вербална и невербална) треба да освоји особе које нас слушају. Унапређењем наших способности комуницирања можемо боље и лакше разумети друге, изразити своје мишљење и представити своје идеје.

Колико ћемо бити успешни на студијама, на послу, у односу са колегама, пословним партнерима зависи и од наших вештина комуникације. Управо се вештине комуникације и презентовања налазе на листи најважнијих вештина које послодавци траже и вреднују код запослених.

О основама добре комуникације, јавном наступу, цакама и грешкама, са вама причају Нина Недељковић, познати глас са радија, лице са телевизије, глумица, водитељ, модератор – једном речју (или две) мајстор комуникације и дипломирани комуниколог Марија Павловић - сарадник у Центру за развој каријере и саветовање студената.

Због ограниченог броја места неопходно је пријавити своје присуство путем online пријаве на следећем ЛИНКУ 

Програм овогодишњих Априлских радионица можете погледати ОВДЕ