Априлске радионице: панел и радионица на теме „Интервју са послодавцем – како освојити корпорацију“ и „Интервју – корак у правом смеру“

ПАНЕЛ:
Интервју са послодавцем – како освојити корпорацију
среда, 25. април 2018. године
од 11.00 до 12.00 сати 

Ваш CV је одличан и ефектан, прошли се прву селекцију кандидата и сада се треба спремити за онај тежи део. Послодавац жели да ангажује најбољег кандидата, а ви желите да их убедите да сте управо ви тај кандидат. Како представити себе и своје вештине у најбољем светлу послодавцу која вас не познаје? Како освојити корпорацију? 

На ова и друга питања о припреми за интервју са послодавцем одговориће нам панелисти: Мина Миљковић HR менаџер Adecco Србија и HR менаџери партнерских компанија

Због ограниченог броја места неопходно је пријавити своје присуство путем online пријаве на следећем ЛИНКУ

 

РАДИОНИЦА:
Интервју – корак у правом смеру
среда, 25. април 2018. године
од 12.00 до 13.30 часова

Информисали сте се о послодавцу, пипремили одговоре на најчешћа питања која вам послодавац може поставити, размислили сте о томе која питања ви желите да поставите послодавцу... Јесте ли спремни за интервју? На овој радионици сазнаћете који су то кораци који ће вас водити у правом смеру на интервјуу за посао.

Предавач: Јелена Ашанин – General Staffing Associate, Adecco Србија

Због ограниченог броја места неопходно је пријавити своје присуство путем online пријаве на следећем ЛИНКУ

Све радионице и презентације су бесплатне за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу и биће одржане у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената - Ректорат, 2. спрат (зграда између Економског и Правног факултета).