Априлске радионице: Интервју са послодавцем

Ваш CV је одличан и ефектан, прошли се прву селекцију кандидата и позвани сте на интервју са послодавцем. Послодавац жели да ангажује најбољег кандидата, а ви желите да их убедите да сте управо ви тај кандидат. Како представити себе и своје вештине у најбољем светлу послодавцу која вас не познаје? Како освојити корпорацију? 

Информисали сте се о послодавцу, припремили одговоре на најчешћа питања која вам послодавац може поставити, размислили сте о томе која питања ви желите да поставите послодавцу... Јесте ли спремни за интервју?
 
У жељи да вам да одговор на питање како се припремити за интервју са послодавцем, Центар за развој каријере и саветовање студената и ове године за вас организује радионицу 
 
 Интервју са послодавцем 
25. април 2019. године
од 12 часова
 
На ова и друга питања о припреми за интервју са послодавцем, селекцији кандидата, најчешћим грешкама и најзначајнијим саветима за успешно представљање на интервјуу говориће вам Марија Гарџић, руководилац Сектора за људске ресурсе у компанији Milanovic Industries Group d.o.o, једној од водећих компанија у индустрији Србије.
 
Због ограниченог броја места неопходно је пријавити своје присуство путем online пријаве на следећем ЛИНКУ
 
Све радионице и презентације су бесплатне за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу и биће одржане у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената - Ректорат, 2. спрат (зграда између Економског и Правног факултета).