АПРИЛСКЕ РАДИОНИЦЕ: Емоционална писменост

Центар за развој каријере и саветовање студената, у сарадњи са Balance Consulting Крагујевац организује радионицу Емоционална писменост намењену студентима свих нивоа студија и дипломцима Универзитета у Крагујевцу. 

Радионица ће бити одржана у среду, 17. априла 2019. године са почетком у 12.00 часова.
 
Емоционална писменост подразумева разумевање сопствених осећања и онога што их узрокује, као и управљање својим емоцијама. Општи циљ учења емоционалне писмености јесте повећати личну моћ, односно научити да емоције раде за нас, а не против нас и повећати сарадњу са другим људима, без манипулације и психолошких игри.
 
Емоционална интелигенција је скуп емоционалних вештина које нам помажу да одаберемо исправан начин владања својим емоцијама. То значи управљати својим емоцијама, односно знати како, када и где изражавати своје емоције и знати како оне утичу на друге.
 
Радионица ће се бавити следећим темама:
 
  • Упознај себе и друге
  • Препознај емоције код себе и других
  • Уверења која покрећу
  • Разумевање других
  • Флексибилност и мотивација

Водитељи радионице ће бити дипломирани психолози Надежда Ђорђевић, сертификовани бизнис коуч и Сара Томовић, Assessment coordinator и HR консултант Balance Consulting Крагујевац.

Уколико желите да научите да разумете своја осећања и оно што их узрокује, као и да научите како управљати емоцијама, придружите нам се на радионици.
 
Напомена:
Радионица је бесплатна за студенте Универзитета у Крагујевцу, али је због ограниченог броја места неопходно попунити пријавни формулар који се налази на следећем линку