Априлске радионице: АСЕРТИВНА КОМУНИКАЦИЈА

Самопоуздање је полазна тачка ка испуњењу сваког животног, личног и професионалног циља. Кључно је за успешно реализовање сваког посла и представља основу за креирање свакодневног понашања и изградњу ставова према људима и животу. 

Асертивно понашање представља начин да развијете самопоуздање и да стекнете веће уважавање од стране људи са којим сте у свакодневном контакту. Важно је да поштујемо себе и своје потребе, једнако као друге особе и њихове потребе. Асертивност је вештина која омогућава да се изборимо за своја права, осигуравајући да се наше мишљење и осећаји узму у обзир, а да се при том не нарушавају права других.

У оквиру програма Априлских радионица, кроз комбинацију кратког предавања и вежби са вама о асертивности причаће Јелена Марушић, психолог и тренер асертивне комуникације Balance Consulting Крагујевац.
 

Радионица ће бити одржана у четвртак 05. априла 2018. године од 11.00 до 13.00 часова у просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената - Ректорат, 2. спрат (зграда између Економског и Правног факултета)

Напомена:
Радионица је бесплатна за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу али је због ограниченог броја места неопходно попунити пријавни формулар који се налази на следећем ЛИНКУ