Акредитовани семинар за наставнике средњих школа о каријерном вођењу и саветовању у средњој школи

Национални центар Euroguidance – Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању организује семинар за наставнике средњих школа "Каријерно вођење и саветовање у средњој школи", који ће бити одржан у понедељак, 28. августа 2017. године у периоду од 10 до 17 часова, у Београду, у просторијама Фондације Темпус (улица Руже Јовановић 27а, улаз из Жабљачке). 

Семинар "Каријерно вођење и саветовање у средњој школи" је акредитован код ЗУОВ-а и налази се под редним бројем 47 у Каталогу програма стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18. годину. 

Овај семинар је до сада похађао значајан број наставника широм Србије и оценио га као важну подршку за реализацију активности каријерног вођења и саветовања у средњој школи. Семинар је осмишљен првенствено за наставнике са мало искуства у области каријерног вођења и саветовања. Учесници ће, поред упознавања са свим што појам каријерног вођења и саветовања подразумева, сазнати више о корисним ресурсима за наставнике и ученике на националном и европском нивоу. Поред тога, биће представљен приручник намењен наставницима средњих школа, који садржи примере активности каријерног вођења и саветовања које се успешно реализују у средњим школама. 

Учешће на семинару је бесплатно, а за пријаву је потребно попунити регистрациони формулаз који можете пронаћи ОВДЕ.

Рок за пријаву је 23. август 2017. године до 20 часова.
 
Више о семинару можете сазнати ОВДЕ.