Први Летњи стартап камп за младе – Кампино
Научно технолошки парк Чачак у периоду од 6. до 8. јула организује први Летњи стартап камп за младе – Кампино, са циљем да пружи прилику младима да закораче у свет стартапа, стекну знања и вештине како да креирају идеје, уоче проблеме и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартапа. 

Програм ће се одржати у просторијама НТП Чачак и намењен је младима свих образовних профила, старости од 18 до 30 година, који су отворени за нова знања и искуства и заинтересовани за свет стартапа. 

Очекују вас 3 дана интензивног програма учења, рада и дружења, а поред тога, очекују вас и вредне награде за најактивније учеснике – могућност да ваша тимска идеја буде изабрана за подршку и даљи развој у Научно технолошком парку Чачак.

Да би учествовао/ла на кампу, потребно је да пошаљеш пријаву до 1. јула у 12 сати путем овог линка

При попуњавању пријаве, можеш одабрати две од четири области које те највише интересују, а на Кампину ћеш са својим тимом креирати стартап идеју из једне од те две области.

Након затварања пријава, тим НТП-а Чачак ће извршити селекцију и изабрати 30 учесника, који ће имати прилику да буду део Кампино-а 2022.

Студентски стартап bootcamp програм – Кампино спроводи Научно технолошки парк Чачак, у сарадњи са Научно-технолошким парком Београд, и подржан је од Владе Швајцарске кроз пројекат „Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких парковаˮ.

Више информација о овом програму можете наћи овде.