Предузетништво за младе - Петонедељни програм радионица на тему развоја предузетничких вештина

У току су пријаве за учешће на пројекту Предузетништво за младе (Entrepreneurship for Youth) који организује студентска организација AIESEC

 
Пројекат Предузетништво за младе креиран je од стране студентске организације AIESEC у циљу пружања едукације учесницима о томе како да развију предузетничке вештине попут: рада у тиму, креирања бизнис плана, донешења одлука у изазовним ситуацијама, онлајн продаје, брендирања производа, итд.
 
Пројекат је осмишљен тако да кроз вишенедељне едукације учесници унапреде своје вештине како би били спремни да у последњој недељи програма, са својим тимом, раде на студији случаја и утичу на неки од 17 циљева одрживог развоја. 
 
Отварање пројекта предвиђено је за 20. новембар, када ће учесници бити подељени у тимове, док је почетак радионица планиран за 23. новембар. Програм ће трајати пет недеља, а радионице ће се одржавати три пута недељно, у трајању од сат и по или два.  
Све теме које се буду спроводиле у оквиру едукација биће у циљу подучавања и припреме чланова за само престављање њихове бизнис идеје пред комисијом која ће на самом затварању пројекта изабрати најбољу идеју. 
 
Читав пројекат ће бити испраћен од стране алумни чланова AIESEC-а који раде у водећим компанијама, интернационалних партнера AIESEC-а, као и едукативних партнера, док ће чланови у оквиру тима имати подршку team leader-а. 
 
Сходно читавој ситуацији и у циљу поштовања прописаних мера, све радионице ће бити одржаване онлајн, док се по договору, у оквиру тима чланови могу налазити уживо у циљу праћења самих радионица или рада на поменутој студији случаја. Отварање и затварање пројекта ће се, уколико ситуација дозволи, одржати уживо.
 
Кандидати заинтересовани за учешће у пројекту плаћају котизацију у износу од 1500 динара.
 
Више информација можете добити путем телефона: 064/644-3261 (Тијана);
065/342-2494 (Јована), или путем имејла: tijana.cvijic@aiesec.net; jovana.papovic@aiesec.net. 

Пријаву за учешће у програму можете поднети овде