Онлајн студентски сајам: Упознајте француске универзитете

Драги студенти и дипломци, 

Уколико желите да сазнате више информација о студирању у Француској, доступним студијским програмима и уписним процедурама француских високошколских институција, као и о доступним стипендијама за стране студенте, придружите се Онлајн студентском сајму, упознајте француске универзитете и припремите се за академску 2021/22. годину. 
 
У јеку кампање за доделу стипендија Владе Републике Француске за мастер 2 и докторате у коменторству за академску 2021/22. годину, као и уписних процедура француских високообразовних установа, посетите први Онлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете, који се одржава се у среду, 17. фебруара 2021. од 10.00 до 18.00 часова на платформи www.studentskisajam.rs.
 
Овај сајам је плод сарадње са Campus France агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства у иностранству и одржава се у оквиру традиционалне регионалне манифестације Tournée des Balkans која је почела у Софији, а завршава се у Београду.
 
Сајам ће окупити представнике француских универзитета и престижних школа попут Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA iz Liona, EDHEC-a, SKEMA Business School, Grenoble Ecole de management, Универзитета Лион 1, Универзитета Тулуз 2, Универзитета у Руану, Бордоу, Монпељеу, Поатјеу, филмске школе EICAR, мреже државних бизнис школа IAE, Института Вател и Пол Бокиз за хотелијерство, ресторатерство и гастрономију, Институт Mines Télécom за рударство и телекомуникације, IMT Atlantique, Ecole des Mines de Nancy и бројне друге школе као и представнике Фондације Темпус Еразмус + и руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану.
Студенти и средњошколци, као и њихови родитељи моћи ће да присуствују бројним вебинарима и непосредно ступају у контакт са представницима француских високошколских установа.
 
Регистрација је обавезна. 
 
Више информација о Сајму можете наћи овде
 
Листу учесника Сајма можете погледати овде.
 
Детаљан програм Сајма можете погледати овде.