Недеља међународног образовања

Недеља међународног образовања ове године се обележава од 16. до 20. новембра 2020. године и представља прилику да се укаже на добробити међународног образовања и размене широм света. Ова заједничка иницијатива америчког Стејт департмента и америчког Департмента за образовање део је напора да се промовишу програми који припремају Американце за глобално окружење и да се привуку будући лидери из иностранства, како би се се образовали, учили и размењивали искуства.

    Међународни академски центар EducationUSA Srbija, уз подршку Амбасаде САД у Београду и Бироа за образовне и културне послове Стејт департмента, организује петодневни догађај намењен потенцијалним студентима на мастер и докторском нивоу. Серија предавања под називом Ваших пет корака до студија у САД организује се онлајн, сваког дана током Недеље међународног образовања, за све оне које интересују претрага и избор катедри за даље студије, финансирање образовања, припрема пријаве и одласка на даље образовање.

   Виртуални догађаји организују се од понедељка до четвртка, са почетком од 19:00, а у петак од 20:00 преко Zoom-а. Регистровани учесници добиће линк за приступ бесплатном догађају.

За регистрацију за серију догађаја можете се пријавити на овом сајту.

Уколико имате питања, имејл адреса је office@iacbg.org, а телефони су: +381653349639 ⁄ +381653349638.