Tarkett d.o.o. конкурс за израду идејног решења винилне облоге

 „Tarkett“ d.o.o. Бачка Паланка расписао је конкурс за израду идејног решења винилне облоге у постојећем стамбеном простору (кухињи) четворочлане породице, старосног доба до 40 година.

Од предложених тема, које треба да послуже као инспирација за израду идејног решења, заинтересовани кандидати треба да одаберу једну и транспортују је за винил подну облогу. 
 
Предложене су следеће теме: 
 
  1. Luxary – подови Ермитажа, као инспирација Вам може послужити рељеф на намештају, принт на посуђу, мотиви на тканинама, али је потребно да их трансформишете и прилагодите модерном стилу живота. Имитација рељефа је наглашена кроз одабране адаптиране мотиве и текстуре. Мотиви су основа Вашег идејног решења. Историја као инспирација.
  2. Relief – употреба и уклапање различитих текстура је веома важна. Уклапање глатких површина са површинама које дају утисак рељефности. Дрво, фурнир, метал, кожа, вештачки материјали... Игра мат и сјајних површина, светлости, сенке, висок и низак рељеф. Монохромна колор палета и веома модерна геометрија.
  3. Sensual – Валери неколико боја, акценат је на употреби различитих нијанси једне боје, префињени ефекти, глазиране површине у комбинацији са ручно осликаним мотивима у акварел техници, благи волумен, лагано, лепршаво, алловер могућност сликарског израза.

 

Идејно решење доставити у елекронској форми у PDF или JPG формату (300 dpi, CMYK). Димензије идејног ресења су 50x50 цм. 

 
Радове слати путем апликационог формулара на адреси: tarkett konkurs

Конкурс је отворен до 03.03.2014.
 
Критеријум избора идејног решења је креативност и иновативност. 
Све одабране идеје биће награђене износом од 10 000 динара. Такође, изабрани кандидати ће добити Tarkett као референцу да је њихов дизајн прихваћен.
 
Више о програму видети овде.
 
Извор: najstudent