Такмичење за најбољу студентску идеју 2018. - продужен рок

У оквиру IF4TM пројекта, којим координира Универзитет у Крагујевцу а финансира Европска Унија у оквиру Еразмус плус програма, покренуто је Такмичење за најбољу студентску идеју. Такмичење се спроводи у партнерству са још 17 партнера из 6 земаља.

Реализује се кроз седам локалних такмичења у Крагујевцу, Београду, Новом Саду, Нишу, Новом Пазару и Зрењанину и кроз организацију финалног такмичења у једном од ових градова.
 
Организатори такмичења су високошколске установе, чланице пројекта, и то: Универзитет у Крагујевцу, Универзитет у Београду, Универзитет у Новом Саду, Универзитет у Нишу, Државни универзитет у Новом Пазару, Универзитет Метрополитан Београд и Висока техничка школа струковних студија у Зрењанину. Суорганизатори Такмичења су три бизнис инкубатора из Крагујевца, Београда и Новог Сада.
 
Право учешћа на Такмичењу имају студенти основних, мастер и докторских студија Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Београду, Универзитета у Новом Саду, Универзитета у Нишу, Државног универзитета у Новом Пазару, Универзитета Метрополитан Београд и Високе техничке школе струковних студија у Зрењанину.
 
Своје идеје и тимове (2 до 4 члана), студенти факултета Универзитета у Крагујевцу могу пријавити до
 
29. марта 2018. године
 
слањем попуњеног пријавног формулара на имејл адресу bsokg@kg.ac.rs .
 
Додатне информације можете наћи на сајту пројекта www.if4tm.kg.ac.rs и facebook страници такмичења www.facebook.com/takmicenje
 
Идеје и тимови који буду прошли прву фазу селекције ће имати прилику да кроз сет предузетничких обука и менторску подршку детаљно разраде своје идеје, развију пословне моделе применом CANVAS методе и припреме их за локалне презентације пред жиријем које ће се одржати током јуна 2018. године.
 
Два првопласирана тима са сваког локалног такмичења учествоваће на националном финалном такмичењу које ће се одржати до краја 2018. године.
 
Победнике локалних и националног финалног такмичења очекују и вредне награде, као што су наградна путовања односно студијске посете, новчане награде предузећа спонзора, бесплатна израда брзих прототипова, бесплатан закуп пословног простора у бизнис инкубаторима, консултативна и менторска помоћ у развоју пословног модела, помоћ у промоцији идеје и пословног модела као и друге врсте награда које обезбеђују организатори такмичења.
 
Попуњен пријавни формулар (који можете преузети ОВДЕ) пошаљите администратору Такмичења на имејл адресу: bsokg@kg.ac.rs
 
Календар такмичења, више информација о процесу пријаве и наградама можете погледати ОВДЕ
 
За више информација и додатне консултације можете се обратити Канцеларији за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу путем имејл адресе bsokg@kg.ac.rs