Студентско такмичење

MOL Grupa, међународна компанија за нафту и гас, организује девето по реду Међународно студентско онлајн такмичење "Freshhh 2015". 

"Freshhh" је међународно онлајн наградно такмичење, намењено надареним студентима, заинтересованим за изазове из стварних животних ситуација које прате рад у нафтној и гасној индустрији.
 
Трочлани тимови могу да се пријаве за учешће у решавању изазова у нафтно-гасном сектору.

Рок за регистрацију тимова: 03. април 2015. године
 
Регистрација тимова на адреси: овде 
 
Три првопласирана тима освојиће укупно 25.000 евра и стећи право да се придруже међународном тиму MOL Grupe. Водећих пет тимова имаће прилику да се прикључе програму за дипломце  под називом "Growww", док ће три најбоља тима додатно освојити укупно 25.000 евра.
 
Током трајања "Freshhh" такмичења, студенти ће бити изложени различитим изазовима - мораће да створе потпуно нову нафтну компанију из основа, да доносе одлуке на пројектима истраживања и развоја са циљем да нађу нова богата изворишта, изграде рафинерију за различите производе и одреде најбољи портфолио производа који ће довести до стварања профита.
 
"Freshhh" такмичење ће бити спроведено кроз три круга а пет најбољих тимова наступиће уживо у Финалу у Будимпешти, 28. маја.
 
Више о програму можете видети овде