Због великог интересовања студената, али и немогућности да се због празника и испитних рокова пријаве на конкурс, компанија Vip mobile је продужила рок и свим студентима омогућила да се до 31. јануара пријаве на конкурс „Буди Вип студент“.

 
Пројекат „Буди Вип студент“, један је од највећих програма подршке високом образовању у Србији путем кога компанија  Vip mobile, седми пут, најбољим студентима завршних година студија, пружа прилику да стекну прва радна искуства у великој међународној компанији. Двадесет најбољих студената биће одабрано за двомесечни програм плаћене праксе у Випу.
 
Профил кандидата:
  • студенти завршних година факултета ИТ, техничке и бизнис оријентације, односно студенти следећих факултета Универзитета у Крагујевцу: Природно-математички факултет, Факултет инжењерских наука, Економски факултет, Факултет техничких наука у Чачку, Факултет за машинство и грађевинсрство у Краљеву; 
  • минимала просечна оцена 8;
  • добро познавање енглеског језика;
  • веома добро познавање рада на рачунару.
 
Победницима конкурса ће, осим праксе, бити обезбеђени едукативни семинари из области менаџмента и пословних вештина, као и награде, попут нотебоок рачунара и смарт телефона најновије генерације из Випове понуде. 
 
Процес селекције кандидата одвијаће се у три фазе:
  • Први круг селекције подразумева слање CV-ја и одговора на три питања на енглеском језику
  • Други круг – индивидуални интервјуи
  • Трећи круг селекције – решавање комплексних задатака и студија случаја
Коначна листа од 20 Вип студената биће објављена крајем маја 2014. године.
 
Рок за пријаву: 31. јануар 2014. 
 
Кандидати који испуњавају услове конкурса, за програм се могу пријавити путем мејла: jasamvip@vipmobile.rs
 
Више о програму и начину пријаве видети на: ЈаСамВИП