Пракса за студенте без радног искуства

 

Форум за одговорно пословање покреће нови програм CSR праксе за студенте завршних година основних студија, мастер студија и/или дипломаца без радног искуства које интересују теме друштвено одговорног пословања и одрживог развоја.

Програм праксе подразумева едукативни и практични део. У првом делу програма, током месец дана, 20 изабраних практиканата пролазиће кроз едукативна предавања и радионице које ће водити експерти из ове области, запослени у водећим компанијама у Србији. На крају овог дела програма и након завршеног практичног задатка биће изабрано 5 практиканата који ће током наредних 5 месеци имати прилику да се опробају у различитим пословима везаним за CSR, прилику за менторску подршку и усавршавање, при чему ће за то добијати и симболичну новчану накнаду, а сви учесници програма и потврду о завршеној пракси.

Списак компанија чланица Форума за одговорно пословање које учествују у програму биће објављен и ажуриран на сајту Форума.

Прва генерација CSR практиканата добиће простор да се представи и на годишњем догађају Форума за одговорно пословање, конференцији CSR форум.

Пријава траје до 21. августа 2020. године путем овог линка.

За пријаву је потребно да одговорите на неколико кратких питања, као и да приложите свој CV и мотивационо писмо.

За све додатне информације можете се информисати путем мејла: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

За више информација посетите сајт: www.odgovornoposlovanje.rs