ПРАКСА ЗА МЛАДЕ ФИЛОЛОГЕ 2014.

Програм Праксе за младе филологе представља могућност за стицање практичног искуства у домену наставе страног језика, као и развој комуникативних и организаторних вештина. Практиканти ће добити прилику да припреме и воде курс енглеског/немачког језика током академске 2014/15. године.

Студенти Филолошко-уметничког факултета имају прилику да стекну своје прво практично искуство и воде курс енглеског језика (Б1-Б2 ниво), односно немачког језика на (А1-А2), а полазници курсева су колеге са других факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу. 
 
Настава на курсевима ће се одвијати у поподневним терминима, два пута недељно у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.
 
Предавачи-практиканти добијају потврду о обављеној пракси по завршетку курса.
 
Конкурс за пријаву за предавача на курсевима енглеског и немачког језика
 
Профил кандидата за предавача и документа за пријаву:
  • Студент завршне године основних академских студија, апсолвент/дипломац, или студент мастер академских студија на Катедри за енглески/немачки језик Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу
  • Документа за пријаву: CV, мотивационо писмо, потврда да сте студент, (или копија индекса), односно уверење о дипломирању

Напомена: У склопу мотивационог писма напишите ваш план организовања наставе, литературу коју бисте користили, и на који начин бисте припремили улазни (само за курс енглеског језика) и завршни тест за учеснике на курсу.

Пријаву на конкурс за предавача можете послати до 23. октобра 2014. године на:
razvojkarijere@kg.ac.rs (са напоменом Пракса за младе филологе) или донети лично у ЦзРК (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат)
 
Уколико имате додатних питања, можете нам писати на: razvojkarijere@kg.ac.rs или нас позовите на (034) 300 425
 
РОК ЗА ПРИЈАВУ ЈЕ ПРОДУЖЕН ДО 05.11.2014.