ПРАКСА ЗА МЛАДЕ ФИЛОЛОГЕ

 

Конкурс за предавача на курсу за немачки језик у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу

 
 
У склопу програма праксе за младе филологе, студенти Филолошко-уметничког факултета имају прилику да стекну практично искуство и воде курс  немачког језика (на А1 нивоу) за колеге са других факултета. Курс ће трајати током летњег семестра, а настава ће се одвијати у поподневним терминима, два пута недељно у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.
 
Профил кандидата за предавача и документа за пријаву:
  • Студент завршне године, апсолвент/дипломац, или студент мастер студија на Катедри за немачки језик Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу
  • За пријаву послати: ЦВ, мотивационо писмо, потврду са факултета (или копија индекса), односно уверење о дипломирању

 Напомена: У склопу мотивационог писма напишите ваш план организовања наставе, литературу коју бисте користили, и на који начин бисте припремили улазни и завршни тест за учеснике на курсу.

 
Пријаву на конкурс за предавача можете послати до  24. фебруара 2014. године
на razvojkarijere@kg.ac.rs (са напоменом пријава на конкурс за предавача за курс немачког) или донети лично у ЦзРК (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат)
 
 
Уколико имате додатних питања, можете нам писати на: razvojkarijere@kg.ac.rs или нас позовите на (034) 300 425