Позив за пријаву на програм Стартуј своју бизнис идеју

 Онлајн обука за развој пословних идеја по Lean canvas методологији

Развојни бизнис центар Крагујевац позива студенте Универзитета у Крагујевцу да се  пријаве и учествују у пројекту Стартуј своју бизнис идеју и буду део онлајн обуке за развој пословних идеја по Lean canvas методологији. 
 
Пројекат се финансира из буџета Града Крагујевца, а у сарадњи са Канцеларијом за младе Крагујевац. Идеја програма је да сe подстакну и мотивишу млади да, по завршетку студија, размишљају и о развоју сопственог бизниса као могућности и каријерном избору, а по моделу и узору на успешне младе предузетнике.
 
На позив се могу јавити сви студенти и студентски тимови са основних, мастер и докторских студија Универзитета у Крагујевцу, који желе да унапреде ниво знања и развију вештине планирања и вођења бизниса кроз заједнички рад и радионицу са искусним тренерима из света бизниса. 
 
Кроз програм обуке студенти ће имати прилику да развијају своју идеју, друже се и уче од искусних бизнис експерата и тренера. 
 
Обука се састоји од четири радионице на следеће теме:
 
  • Идеја и њен развој 
  • Развој производа/услуге 
  • Развој тржишта, продаја и начин обезбеђивања прихода 
  • Стартап финансије

Обука ће се одржати 10, 14. и 17. децембра у трајању од 15 до 18 часова. 

Сви учесници који заврше обуку добијају серитификат Развојног бизнис центра  Крагујевац о завршеној обуци. 
 
Рок за пријаву за учешће на обуци је 5. децембар 2020. 
 
Кандидати који желе да се пријаве и буду део програма Стартуј своју бизнис идеју, треба да се пријаве за радионице попуњавањем формулара који је могуће наћи овде.
 
Текст позива можете наћи на сајту Развојног бизнис центра Крагујевац.
 
За сва питања можете се обратити путем имејла info@rbcentar.org или путем телефона 034/502 – 557, у року који је предвиђен конкурсом.