Оглас за посао у компанији Tigar Tуres у Пироту

 Tigar Tyres - Micheline запошљава младе инжењере техничких струка!

Пријавите се!

 

Tigar Tyres д.о.о, компанија која се бави производњом гума, основана је 2003. године као заједничко улагање компаније Тигар АД Пирот и француске компаније Micheline. Од 2009. године у потпуности је у власништву компаније Micheline, која је светски лидер у производњи гума и пратећих услуга. Инвестирањем у развој технологије, сталним иновацијама и квалитетним производима и услугама, Michelin прати своју стратегију глобалног развоја и континуираног напретка. Услед пораста активности и отварања новог производог погона у Пироту, потребни су им мотивисани кандидати, заинтересовани за даље учење и професионални развој, за позицију 

Инжењер - јуниор

Седиште позиција је у Пироту. 

Услови:

  • факултетска диплома из области електротехнике, електронике, машинства или технологије, других техничких области или организационих наука.
  • одлично знање енглеског језика и рада на рачунару 
  • претходно радно искуство у индустријском окружењу ће бити сматрано предношћу, али није неопходно
  • одличне интерперсоналне, комуникацијске и организационе вештине
  • јака иницијатива, посвећеност и жеља за сталним учењем и развојем

Након почетне процене ваших вештина, способности и потенцијала, бићете усмерени на посао у једном од следећих 5 одељења: инжењеринг, развој, одржавање, контрола квалитета и организација и оптимизација производње. Биће вам пружена иницијална обука и представљени задаци и дужности. Имаћете пуну подршку надлежног руководиоца и искуснијих колега, али и личну одговорност за додељене задатке. 

Компанија нуди:

  • развој каријере у складу са потенцијалима и интересовањима кандидата
  • шансу да истражите различите професионалне области и активности
  • обуке које ће вам омогућити да се осећате пријатно у ономе што радите
  • заинтересованост за ваше идеје, предлоге и ентузијазам 
  • велике могућности за развој у интернационалном окружењу

Заинтересовани кандидати треба да пошаљу CV и пријавно писмо на енглеском језику, на адресу консултанта за кадрове HILL International: prijava@hill.rs

Рок за пријаву: 11.11.2013.

Изворни текст огласа можете погледати на:

http://www.hill.rs/junior-engineer-tigar-tyres-pirot/

Напомена: За потребе архивирања, листа пријављених кандидата који су дипломци и студенти завршних година техничких факултета Универзитета у Крагујевцу, биће прослеђена Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, уз поштовање правила о заштити личних података.