Наградни конкурс за такмичење идеја на тему друштвеног предузетништва за младе

У току је такмичење идеја за младе који имају идеју како да побољшају своју средину - Social Impact Award.

Да ли постоји начин да мењаш свет на боље и од тога живиш?
Пријави своју бизнис идеју и освоји менторску подршку, пут у Грузију и новчану подршку!

Овај програм постоји у преко 20 земаља света, а од 2014. године се спроводи и у Србији и награђује најбоље идеје које спајају бизнис и позитиван утицај на природу и/или друштво. Било који тим или појединац који има између 15 и 30 година и замисао коју би волео да претвори у бизнис (или мисију!) добродошао је да се пријави на такмичење до 27. маја 2018. године или контактира организаторе за додатне информације (нађите их  ОВДЕ!).

Тимови који уђу у финале затим пролазе три месеца интензивног рада на свом пројекту, при чему ће им бити обезбеђена едукација и ментор, а награду добијају 4 најбоље идеје.

Шта је награда?

Social Impact Award је са својим сарадницима – Erste банком, Coca-Cola HBC Србија и Аустријском развојном агенцијом обезбедила награду од 1.500 евра за све победничке тимове коју треба да искористе за започињање свог бизниса. У награду за победнике улази и менторска подршка и пут у Грузију на светски Social Impact Award самит, коме ће присуствовати победници из свих земаља где се програм спроводи. Да бисте се боље упознали са такмичењем и критеријумима жирија, можете преузети водич за аплицирање ОВДЕ

Такмичење Social Impact Award у Србији организује удружење Разливалиште, које су покренули млади људи са циљем стварања плодног окружења за развој друштвеног предузетништва у Србији кроз низ програма, бесплатних едукација, радионица и сарадњу са компанијама које се баве сличном тематиком.