Међународно такмичење студентских истраживачких радова, Украјина

Отворене су пријаве за Међународно такмичење студентских истраживачких радова Black Sea Science 2021.  Организатор такмичења је Технолошка академија у Одеси у сарадњи са Министарством образовања и науке Украјине. Такмичење се одржава 4. пут, а језици такмичења су енглески и украјински.

Области такмичења: наука о храни и технологије; економија и администрација; информационе технологије, аутоматизација и роботика; електроенергетика и енергетска ефикасност; екологија и заштита животне средине. 
 
Учешће на такмичењу је бесплатно. Учесници такмичења представљају своје радове онлајн, коришћењем модерних компјутерских апликација за телеконференције. 
 
Како би учествовали у такмичењу, заинтересовани кандидати треба да се региструју овде и да пошаљу рад на енглеском језику (до 15 страна) до 1. фебруара 2021. године на адресу autoblacksea@gmail.com. 
 
Више информација о овом такмичењу можете наћи овде.
 
Услове за учешће на такмичењу можете наћи овде.
 
Сви материјали у области информационих технологија, аутоматизације и роботике биће објављени у збирци која ће бити објављена и приказана у репозиторијуму Академије; најбољи радови биће бесплатно објављени у часописима (Central European Researchers Journal, Slovakia; Automation оf Technological and Business Processes magazine, Ukraine); сви учесници и менаџери пројеката добиће сертификате, победници - дипломе и вредне награде које су обезбедили спонзори - украјинске ИТ компаније. 
 
За сва додатна питања можете се обратити путем имејла autoblacksea@gmail.com.