Међународни студентски медицински конгрес, Словачка 2015.

Међународни студентски медицински конгрес, покренут на иницијативу студената медицине са Медицинског факултета Павел Јозеф Шафарик универзитета, реализује се седму годину заредом и својеврсна је прилика младим људима да представе своја истраживања пред публиком из читавог света. 

Место и време одржавања конгреса: Кошице, Словачка (Медицински факултет Павел Јозеф Шафарик универзитета), 24 – 26. јуна 2015. године
 
Области: клиничка медицина, јавно здравље, стоматологија, фармакологија, биомедицина и истраживања током докторских студија
 
На когресу могу учествовати: 
  • студенти до 35. година старости или студенти докторских студија за које ова старосна граница не важи
  • студенти медицине, стоматологије, фармакологије, биомедицине/биомедицинског инжењеринга

Заинтересовани кандидати могу се регистровати и поднети апстракт свога рада. Могуће је поднети више апстаката као аутор, и учествовати као коаутор, такође.

Регистрација овде.

Рок за предају апстракта је 01. март 2015. године
 
Заинтересовани кандидати плаћају таксу за учешће на когресу: 100 евра путем банковног трансфера, чиме су покривени трошкови предавања и радионица, трошкови смештаја током три ноћи, трошкови хране (укључујући и ужине, паузе за кафу и чај), друштвени програм, сертификат о учешћу и књига апстраката. Трошкове пута сносе сами кандидати.
 
Рок за плаћање котизације путем интернета је 15. јун 2015. године.
 
Више о програму видети овде