Летња школа економије 2014 – информације о измени времена одржавања

Организациони тим 17. Летње школе економије обавештава заинтересоване кандидате о измени времена одржавања ове Летње школе, јер су услед ванредних околности у нашој земљи, били принуђени да промене време одржавања Школе.

Летња школа економије 2014 под називом ”How to make Western Balkan Tigers? Lessons from Economic Theory and Practice” одржаће се у периоду 14.јул - 18. јул 2014. (а не у периоду од 14. до 25. јула како је првобитно било планирано)
 
Коначни програм биће постављен на сајту Института економских наука до средине јуна.
 
Летња школа је намењена студентима економије и других сродних друштвених наука (право, политичке науке, организационе науке, социологија и сл.) који су млађи од 30 година. Учешће на Школи је бесплатно за студенте. Такође, покривени су трошкови смештаја (за студенте који нису из Београда) и исхране. 
 
Предавања је до сада држао низ страних и домаћих стручњака, а од 2001. године, полазници увек имају прилику да чују и креаторе економске политике у Србији. Осим прилике да чују одлична предавања, полазници имају могућност и да упознају своје колеге из околних земаља, пошто Летња школа окупља студенте из читавог региона Западног Балкана.
 
Напомена: Подсећамо Вас да је крајњи рок за пријаву за овај програм 10. јун 2014. године.
 
Више информације о овогодишњој Летњој школи и начину пријављивања видети на: линк1, линк2, ЦзРК