Конкурс за реализацију стручне праксе и додатна ангажовања у компанији Вакер Нојзон Крагујевац д.о.о. (ИТ сектор)

Компанија Wacker Neuson Kragujevac d.o.o. део је интернационалне групе Wacker Neuson SE, са централом у Минхену (Немачка), која се бави производњом грађевинских машина и целокупне машинске опреме која је потребна у грађевинској индустрији. Група Wacker Neuson окупља следеће брендове: Wacker Neuson, Krammer и Weidemann. Са 50 филијала и преко 150 продајних и сервисних станица, групација запошљава више од 5500 запослених. Производни и развојни центри се налазе у Немачкој, Аустрији, Сједињеним америчким државама, Србији и Кини.  

Wacker Neuson Kragujevac d.o.o. постоји од 2007. године и тренутно броји преко 650 запослених. Производња је базирана на изради кључних компоненти за грађевинске машине, односно варених конструкција.

 

Компанија Wacker Neuson Kragujevac d.o.o. у потрази је за лицима која су заинтересована за реализацију плаћене стручне праксе, као и додатна ангажовања на позицијама у ИТ сектору.

 

Опис позиције:

- Инсталација, конфигурација и подршка хардвера и софтвера

- Планирање и имплементација специфичних решења за корисника

- Решавање текућих проблема (bug-ова)

- Обука ИТ корисника

 

Услови за пријаву:

- Студенти завршних година основних или мастер студија

- Познавање Windows оперативног система

- Познавање MS Office софтверског пакета

 

Документација:

- CV кандидата

- Мотивационо писмо

 

Уколико сте мотивисани, амбициозни и желите да усавршите своје ИТ вештине кроз праксу и додатна ангажовања са компанијом Wacker Neuson Kragujevac d.o.o., своју пријаву можете послати на мејл: jovana.micunovic@wackerneuson.com