Конкурс за пријаву за предавача на курсy енглеског језика (Б2 ниво)

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, у оквиру програма Пракса за младе филологе,

расписује
 
Конкурс за пријаву за предавача на курсy енглеског језика (Б2 ниво)
 
 
Програм Праксе за младе филологе представља могућност за стицање практичног искуства у домену наставе страног језика, као и развој комуникативних и организаторних вештина. 
 
Практиканти/предавачи ће добити прилику да припреме и воде курс енглеског језика (Б2 ниво) током летњег семсетра академске 2014/15. године. 
 
Настава на курсевима ће се одвијати у поподневним терминима, два пута недељно у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.
 
Предавачи-практиканти добијају потврду о обављеној пракси по завршетку курса.
 
Профил кандидата за предавача и документа за пријаву:
 
  • Студент завршне године основних академских студија, апсолвент/дипломац, или студент мастер академских студија на Катедри за енглески језик Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу
  • Документа за пријаву: CV, мотивационо писмо, потврда да сте студент (или копија индекса), односно уверење о дипломирању

Напомена: У склопу мотивационог писма напишите ваш план организовања наставе, литературу коју бисте користили, и на који начин бисте припремили улазни и завршни тест за учеснике на курсу.

Рок за пријаву: 16. март 2015. године до 12:00 часова 

Пријаву на конкурс за предавача можете послати путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs (у поље предмет мејла уписати Пријава за предавача на курсу енглеског језика) или донети лично у ЦзРК (зграда Ректората Универзитета у Крагујевцу, Јована Цвијића бб, 2. спрат)
 
Уколико имате додатних питања, можете нам писати на: razvojkarijere@kg.ac.rs или нас позвати путем телефона (034) 300 425.