Конкурс за пријаву на бесплатан онлајн курс енглеског језика на Б1 нивоу

 Отворен позив за пријаву студената Универзитета у Крагујевцу за бесплатан онлајн курс енглеског језика на Б1 нивоу 

 
Драге колеге, 
 
уколико желите да унапредите своје језичке вештине у циљу запошљавања или учешћа у програмима студентске мобилности и усавршавања у иностранству, пријавите се на бесплатан онлајн курс енглеског језика у организацији Центра за развој каријере!
 
Универзитет у Крагујевцу, у оквиру програма Пракса за младе филологе, а уз подршку Центра за развој каријере и саветовање студената, у академској 2021/2022. години организује бесплатан онлајн курс енглеског језика на Б1 нивоу.

На курс енглеског језика могу се пријавити:
 
  • Студенти завршних година основних и интегрисаних академских студија, као и студенти завршних година струковних студија факултета Универзитета у Крагујевцу;
  • Студенти завршних година мастер академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу;
  • Студенти прве године докторских академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу.

 
За пријаву је потребно доставити:

  • Попуњен пријавни формулар који можете наћи овде
  • Потврду са факултета о тренутном статусу студента (потврда треба да садржи просечну оцену остварену током студија, као и дужину трајања студија)
  • Уверење о завршеним основим / мастер студијама (за студенте који су тек уписали мастер / докторске студије и немају положених испита)

Рок за пријаву: 22. октобар 2021. године

 
Пријаву је потребно послати путем мејла, на адресу razvojkarijere@kg.ac.rs (у поље предмет мејла уписати Пријава за курс енглеског језика).
 
Напомена: Курс је бесплатан. Број места је ограничен.
 
По истеку рока за пријаву биће организован улазни тест. Кандидати ће бити обавештени путем мејла и телефона о термину одржавања улазног теста.
 
Трајање курса је 3 месеца, а настава ће се одвијати онлајн, 2 пута недељно. 
По завршетку курса, учесници ће полагати завршни тест и добити сертификат о успешно стеченом нивоу знања енглеског језика. 
 
За сва додатна питања можете контактирати Центар за развој каријере
путем мејла razvojkarijere@kg.ac.rs