Конкурс за пријаву на бесплатан курс енглеског језика у организацији ЦзРК-а

Драги студенти Универзитета у Крагујевцу,

уколико желите да унапредите своје језичке вештине у циљу запошљавања, или да учествујете у програмима студентске мобилности и усавршавањa у иностранству, пријавите се за курс енглеског језика у организацији ЦзРК-а!
 
У оквиру програма Пракса за младе филологе Универзитет у Крагујевцу, уз подршку Центра за развој каријере и саветовање студената, у академској 2019/2020. години организује бесплатан курс енглеског језика на Б1 нивоу.
 
На курс енглеског језика могу се пријавити:
 
- Студенти завршних година основних и интегрисаних академских студија, као и студенти завршних година струковних студија факултета Универзитета у Крагујевцу;
- Студенти завршних година мастер академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу;
- Студенти прве године докторских академских студија на факултетима Универзитета у Крагујевцу.
 
За пријаву је потребно доставити: 
 
Пријавни формулар (молимо преузмите формулар)
Потврда са факултета о тренутном статусу (потврда треба да садржи просечну оцену остварену током студија, као и дужину трајања студија)

Рок за пријаву: 15. новембар 2019. године до 12.00 часова
 
Пријаву можете послати путем имејла, на адресу: razvojkarijere@gmail.com (у поље предмет мејла уписати Пријава за курс енглеског језика), или донети лично у просторије Центра (други спрат зграде Ректората, између Правног и Економског факултета)
 
Како би сви полазници курса имали исти ниво знања, по завршетку пријаве кандидата биће организован улазни тест. Кандидати ће бити обавештени путем мејла и телефона о термину одржавања теста.
 
Напомена: Курс је бесплатан. Број места је ограничен.
 
Курс енглеског језика траје 3 месеца а настава ће се одвијати у просторијама Ректората Универзитета у Крагујевцу, 2 пута недељно у трајању од 90 минута.
На крају курса учесници ће полагати завршни тест и добити сертификат о учешћу на курсу и стеченом нивоу знања енглеског језика.
 
 
За додатна питања можете контактирати Центар за развој каријере
телефоном (034) 300 425 или путем мејла razvojkarijere@gmail.com.