Иновативна научна платформа за младе истраживаче: FALLING WALLS LAB BERLIN 2015.

 Falling Walls Lab Berlin (08. новембар 2015.)

 
Falling Walls Lab платформа студентима, младим научницима, истраживачима, предузетницима и стручњацима из свих области из читавог света пружа прилику да, путем ове платформе, представе свој истраживачки рад, пословни модел, иновативни пројекат или идеју својим колегама и жирију из академске и пословне заједнице. Сваки учесник има 3 минута да представи своју идеју.
 
Falling Walls Labs се одвија глобално током целе године. Победници сваке међународне лабораторије се квалификују за финале које се одржава сваке године 08. новембра у  Берлину и уско је повезано са годишњом,  међународном конференцијом која се одржава 09. новембра у Берлину. 
 
Три најбоља овогодишња презентера добиће титулу „Falling Walls млади иноватор 2015 године“, као и новчану награду и прилику да своју идеју представе на конфернцији у Берлину 09. новембра 2015. године.
 
Профил кандидата:
 
  • Изванредни млади таленти и иноватори
  • Студенти мастер, докторских и постдокторских студија, научници, млади професионалци и предузетници
  • Старости до 35 година

Рок за пријаву: 15. септмебар 2015. године 

Пријава се одвија електронским путем на адреси: пријава 
 
Сви учесници добијају карту за учешће на Конференцији, а Фондација  Falling Walls  покрива смештај за учеснике (8/9. новембар у Берлину). Трошкове пута сносе сами кандидати.
 
Флајер програма можете погледати овде.
 
Више о програму и начину пријаве можете видети овде