Дводневна конференција за програмере у Нишу

CODEstantine конференција за програмере са искуством

 

Дводневна конференција за програмере CODEstantine одржаће се по четврти пут у Нишу 22. и 23. Марта 2019. у Tami Residence Hotelu. 

Конференција је намењена програмерима са искуством, а циљ конференције је упознавање учесника са технолошким трендовима и добром праксом у развоју софтвера, као и повезивање људи који се баве програмирањем и сродним областима. 
 
Овогодишња CODEstantine конференција ће окупити 10 домаћих и страних предавача, експерте из света програмирања и Tech предузетништва. Такође, по први пут ће бити организоване и радионице за које се учесници могу пријавити независно од конференције, а на којој ће стећи практична искуства. Радионице ће бити организоване дан пре конференције, 21. марта, а заинтересовани се могу пријавити преко форме за пријаву.  Поред тога, у оквиру конференције биће одржане и две панел-дискусије. 
 
Предавања и теме на конференцији: 
 
  • Patterns for Building React Components at Product Hunt, Radoslav Stankov, Head of Engineering at Product Hunt 
  • Serverless: a backend thing that gives superpowers to frontend developers, Slobodan Stojanović, CTO at Cloud Horizon
  • Creating a cross-platform.NET service - the why, the how and the #$%@#$, Stefan Mitić, Software Engineer at Frame/Nutanix
  • WebAssembly za početnike, Milica Mihajlija, Technical Writer at Google
  • Azure Functions Orchestration with Logic Apps and Durable Functions, Miloš Nikolić & Miloš Stanković, Senior Software Engineers at Zuhlke
  • Tools that help you build better products faster, Nikola Cvetković, Founder of Product Hive
  • Continuous Integration / Continuous delivery 101, Dušan Đorđević, IT Consultant & Founder

Заинтересовани за учешће на овој конференцији своје место могу резервисати куповином карте путем сајта конференције.

Више информација о конференцији можете наћи овде и овде.
 
Организатор конференције је No Limit Hub, организација која се бави промовисањем ИТ и Стартуп културе у Нишу, повезивањем локалне ИТ заједнице и организовањем едукативних догађаја.