COKE SUMMERSHIP: Програм пракси у компанији Coca-Cola Hellenic - идеална “летња доза” знања и искуства

Компанија Coca-Cola Hellenic лансирала је другу годину за редом јединствени програм пракси за студенте и младе дипломце - Coke Summership - идеалну “летњу дозу” знања и искуствa.

 Циљ програма је да окупи талентоване и амбициозне људе са жељом да их мотивише да свој професионални развој наставе у земљи и понуди им искуство реалног пословног окружења у компанији Coca-Cola Hellenic, које може бити значајно за њихову будућу каријеру.
 
Профил кандидата: студенти завршних година и дипломци (дипломирали у последње две године) акредитованих универзитета у Србији.
 
Изабрани студенти, који прођу процес селекције, ће кроз рад са менторима имати прилику да унапреде своје вештине , првенствено из области бизниса и менаџмента која ће им помоћи при будућем запошљавању
 
Coke Summership трајаће шест недеља, тачније од 25. јула до 5. септембра 2014. године.  Сам програм конципиран је по принципу менторског рада. Практиканти раде  пет дана у недељи - четири дана пуно радно време, док је пети дан предвиђен за тренинге, стручна предавања и бизнис радионице. Сви студенти који уђу у програм добијају сертификат да су завршили праксу и ући ће у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola Hellenic. 

Рок за пријаву: 05. мај 2014. године.
 
Пријава за овај програм и више информација о овом програму на: cokesummership