Coke Summership програм летње праксе 2015.

Компанија Coca-Cola Hellenic Srbija и ове године реализује Coke Summership програм летње праксе, који младим и талентованим људима пружа прилика да унапреде постојећа и стекну нова знања и пословне вештине и тако своју каријеру усмере у жељеном правцу. 

Програм је осмишљен тако да омогућава полазницима стицање практичних вештина, упознавање са добрим примерима из пословне праксе компаније Coca-Cola Hellenic-a али и других компанија са којима она сарађује. 
 
Трајање програма: 24. јула - 04. септембра 2015. (шест недеља)
 
Програм на недељном нивоу обухвата један дан интерактивних предавања и четири дана рада на конкретном пројекту са ментором. 
 
Млади имају прилику да виде како у пракси изгледа све оно што су на факултету учили, имају прилику да примене досадашња знања и кроз рад у компанији стекну нова. Управљање пројектима, развој лидерских способности, вештине пословне комуникације, ефикасно управљање временом, вештине презентовања, само су неке од области у којима се полазници могу додатно усавршавати. 
 
Профил кандидата: студенти акредитованих универзитета у Србији који у мају одслушају трећу годину, студенти четврте године, апсолвенти, дипломци који су студије завршили најкасније у претходне две године, као и полазници мастер студија. 
 
Рок за пријаву: 04. мај 2015. године.
 
Онлајн пријавни формулар можете наћи овде
 
Након што попуне онлајн пријавни формулар , кандидати морају проћи три круга селекције: 
  1. Решавање онлајн тестова: на мејл из пријаве добиће 2 онлајн теста која треба да попуне у наредних 10 дана од датума пријаве. 
  2. Кандидати који су задовољили критеријуме на онлајн тесту и апликацији биће позвани на групну радионицу.
  3. Кандидати који задовољили критеријуме на групним радионицама биће позвани на интервју.
  4. Резултати конкурса биће објављени 30. јуна 2015. године.
 
Сви студенти који уђу у програм добијају сертификат да су завршили праксу и улазе у базу за потенцијалне запослене компаније Coca-Cola Hellenic Srbija. 
 
Више о програму можете видети овде