Канцеларија за младе Крагујевац: KICK - догађај загревања

У среду, 05. октобра 2016. године у просторијама Канцеларије за младе у Крагујевцу, у периоду од 17:00 до 20:00 часова, одржаће се KICK - догађај загревања, који је намењен свим предузетницима, као и свима који су у фази развоја своје пословне идеје и тек планирају лансирање производа.

Овај догађај је вид загревања за Kick преакцелерацију, шестонедељни програм који почиње 14. октобра, и који подразумева онлајн и офлајн едукације за предузетнике који лансирају производ на тржиште рада, шире тржиште или тестирају свој пословни модел. 
 
KICK је део Launchpad програма пословне подршке и реализује га Imbact Hub Beograd у сарадњи са канадским Spring Univerzitetom из Ванкувера. Кроз овај програм сви заинтересовани предузетници у Србији имају шансу да овладају алатима, моделима и осталим вештинама потребним за грађење успешног бизниса.
 
Канцеларија за младе Крагујевац у сарадњи са студентском организацијом АIESEC позива све заинтересоване да посете овај догађај и чују више о вештинама предузетништва.
 
Више информација о KICK догађају загревања можете видети овде.