Информативни дан Европске комисије у вези са новим програмом Марија Склодовска Кири

Поводом отварања новог оквирног програма за истраживање и иновације за период 2021-2027 Хоризонт Европа, Европска комисија организује online информативни дан на тему Марија Склодовска Кири акција (MSCA). 

Овај догађај има за циљ да представи MSCA програм у оквиру Хоризонт Европе и да охрабри организације и истраживаче да учествују у програму. 
 
Као што је већ познато, MSCA програм је умногоме поједностављен у циљу лакше имплементације, па ће учесници имати прилику да се упознају са променама и новинама у самом програму, али и да чују искуства ранијих корисника грантова, пројектних руководилаца и истраживача.
 
Информативни догађај је отворен за истраживаче, високошколске институције, истраживачке институте, агенције и друге организације које су заинтересоване за учешће у програму. Такође је пожељно и учешће приватног сектора и друштвено-економских организација како би се обезбедила сарадња међу секторима. 
 
Догађај ће бити организован 23. марта 2021. године у периоду од 9:00 до 12:00 часова (по бриселском времену) и биће одржан на енглеском језику. Пренос ће ићи уживо у формату webstream-а, без неопходне претходне регистрације.
 
Више информација можете наћи на следећем линку.